Velikonoce v Apollo Games

Získejte několik zajímavých bonusů a Free Spinů během Velikonočních svátků v internetovém casinu Apollo Games. 

V online casinu Apollo Games se tento rok mohou hráči těšit na speciální Velikonoční akci, která se koná od pátku 7.4. do pondělí 10.4. Během této akce je možné získat zajímavé bonusy a free spiny, které si hráči mohou vyzkoušet na různých hrách. Každý den v době konání akce je možné využít bonusový kód a získat tak bonus ve formě peněz. Kromě toho jsou k dispozici i free spiny, které hráči mohou získat pouze v pondělí.

Pro získání bonusových peněz je třeba provést vklad s promo kódem "velikonoce200" a po protočení 15násobku, hráči získají 100 Kč. Pokud použijí promo kod "velikonoce500" a protočíte 15 násobek, hráči získají 250 Kč. Pokud zvolí promo kód "velikonoce1000", protočíte 15 násobek a získají 500 Kč.

V pondělí mají hráči navíc možnost získat 5 + 5 free spinů zdarma od 8:00 do 12:00 a od 16:00 do 20:00. Velikonoční akce bude spuštěna již ve čtvrtek 6.4., aby se hráči mohli připravit a využít tyto zajímavé bonusy a free spiny. Pokud tedy patříte mezi fanoušky online casina Apollo Games, nezapomeňte využít tuto jedinečnou příležitost a získat co nejvíce bonusů a free spinů. Přejeme Vám hodně štěstí při hraní!