Adventní kalendář u Tipsportu a Chance

Sázkové kanceláře Tipsport a Chance nabízejí od 1. prosince každému hráči Adventní kalendář, díky kterému všichni mohou získat několik zajímavých bonusů!

Rok 2022 je téměř u konce a momentálně každý nemyslí na nic jiného než na Vánoce, svátky klidu, míru a rozdávání dárků. Během Vánoc rozdává dárky snad každý, a když píšeme, že každý, tak tím myslíme i online casina. Mezi ně patří i casina sázkových kanceláří Tipsport a Chance, která si pro své hráče připravila Adventní kalendář. Každý hráč může pravidelně od 1.12. do 24.12. otevírat okýnko po okýnku a získávat různé bonusy!

 

Vánoce v Tipsport Vegas a Chance Vegas

Bonusy pro stávající hráče se často vyskytují během některých svátků nebo významných dní. A jak jistě každý ví, zanedlouho jsou Vánoce! Na to samozřejmě myslí i internetová casina Tipsport Vegas a Chance Vegas, a proto si připravila od čtvrtka 1. prosince až do Štědrého dne Adventní kalendář. Díky pravidelnému otevírání okýnek mohou hráči získat několik volných zatočení zdarma, získat peněžní prémie nebo se zúčastnit casino turnajů s vysokými výhrami. Tak nezapomeňte navštívit online casina Chance Vegas a Tipsport Vegas!